Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Philip Hellström Bängs förlänger!

Featured Image

Sveriges bästa junior 2024 har valt att förlänga med Eskilstuna Smederna över säsongen 2025.

Philip har under många år setts som en av de största talangerna inom sporten och han har vid flertalet tillfällen charmat speedwaypubliken både i Sverige och internationellt.

”PHB” kom till Smederna inför säsongen 2023 och har fortsatt sin utveckling framåt. Från reservplats har han visat att det inte spelar någon roll vilka andra som står på startlinjen. När Philip har farten kan han redan nu besegra VM-förare.

– Vi vet vilken potential Philip har och är glada att han tidigt utryckte att han ville vara kvar i Smederna. Vi ser att det är dags för honom att ta nästa kliv i karriären och hoppas att han tar steget från reservplats till att köra på nummer 1-5 en bit in på nästa säsong, säger Jerker Eriksson

Det är en glad Philip som stannar i Smederna.

– Det känns bra att klubben tror på mig och ger mig chansen att visa vad jag kan. Jag trivs väldigt bra här och banan är en av mina favoriter. Jag har många kompisar i Smederna och har börjat bygga upp bra relationer med samarbetspartners, säger Philip.

Hur ser du på säsongen 2025?

– Jag hoppas på att vi tar SM-guld! Jag vill vara med och bidra till fina tävlingar som kan leda till guld. Jag hoppas på mycket publik som kommer och stöttar oss för det kommer behövas. Vi ses 2025, säger Philip.

 

Truppen 2025 just nu:
Philip Hellström Bängs 1,210
Anton Jansson 0,500

Dela nyheten: