Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bli sponsor

Eskilstuna Smederna – En folkkär klubb med ett starkt varumärke.

Ända sedan tidigt 50-tal har Smederna och speedway haft en stark förankring i smedstaden Eskilstuna. En centralt belägen arena dit folk vallfärdade, ofta till fots har grundmurat intresset för den fartfyllda motorsporten i Eskilstunabornas själ. Många lokala stjärnor har under åren satt guldkant på sporten och stärkt känslan av att vi kan och vill vinna i Eskilstuna! Euforin kulminerade när klubben tog Eskilstunas första lag-guld 2017 på 40 år. Att det sedan skulle följas av ytterligare två guld och resultera i tre raka SM-guld var det ingen som trodde där och då. Glädjen var stor när folket samlades på fristadstorget för att hylla det vinnande laget! Många är det som går på speedway och speedway som sport tillhör landets publiktätaste. Även om utövarna är ganska få så är publiken stor.

Smederna ligger i framkant när det gäller att utveckla verksamheten. Vi har bara under de senaste fem åren gjort stora investeringar på arenan för både ungdom och elitserieutövare. VIP delarna har också byggts ut och fått mer än den dubbla ytan mot tidigare. Arrangemangen har utvecklats och vi har som ambition att vara bäst inom sporten när det gäller aktiviteter och trivsel på arenan.

Året 2020 var ett speciellt år på många sätt, och vi valde att stå över Elitserien det året. Framgångarna uteblev dock inte. Nu var det våra yngsta som visade framfötterna, och det rejält! Inte någon gång i klubbens historia har vi tagit så många pallplatser och kammat hem så många segrar som under 2020! Hatten av för Smederna ungdom!

Vi tror och hoppas på att ni som sponsorer trivs hos oss och även ser affärsnyttan med att vara sponsorer till klubben. Vår VIP är ett forum för att umgås och knyta nya kontakter. Det ger goda förutsättningar för att fånga upp kommande affärer i det lokala näringslivet. Vår skara av sponsorer är också växande, vi är en av de klubbar i staden med flest sponsorer totalt sett både till antal och satsade kronor.

De sportsliga framgångarna saknar motstycke sedan snittreglerna infördes i svensk speedway. Vi har på 6 senaste säsonger kammat hem 4 SM-guld och ett SM-silver, en mycket bra prestation!

Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla verksamheten och fortsätta att vara en klubb i den absoluta toppen på alla områden. Staden gynnas av ett utbud av olika sporter och kulturella evenemang, och vi vill vara en del av detta.

Stort tack för ert stöd under 2023 och varmt välkomna till ett spännande 2024!

 

Kontakta oss så berättar vi mer:
Thomas Devida Gutierrez, Marknadschef
070-667 68 76
thomas@eskilstunasmederna.se