Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Val av motståndare till semifinal

Featured Image

Nu står det klart vilka lag som går vidare från kvartsfinalerna till semifinal.

Det har varit klart sedan innan att Eskilstuna Smederna och Västervik är klara för semifinal i årets BAUSHAUS-liga. Nu är kvartsfinalerna färdigkörda och vidare därifrån är Dackarna och Rospiggarna.

Som seriesegrare så får Eskilstuna Smederna välja motståndare först och väljer att möta Rospiggarna i sin semifinal. Man väljer dessutom att börja på **bortaplan den 28/9 och kör därmed returmötet hemma onsdagen den 29/9.

De tidigare matcherna mot Rospiggarna den här säsongen har slutat med en vinst och en förlust. Smederna vann stort hemma med 53-37 men förlorade knappt i Hallstavik med 46-44 så vi ser fram emot en tuff semifinalserie!

”- Valet är inte så svårt, det kommer inte bli en lätt uppgift. Men vi anser att vi har större chans mot Rospiggarna än mot Dackarna.” kommenterar Jerker Eriksson

Du kan redan nu säkra din plats på Eskilstuna Motorstadion genom att förköpa dina biljetter här. Vi kommer bjuda på helkväll med aktiviter för barnen med bla hoppborg etc på arenan.

Dela nyheten: