Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Utbetalning från Svenska Spel Gräsroten

Featured Image

Genom Gräsroten delar Svenska Spel-koncernen i år ut 42 miljoner till ungdomsidrotten. Självklart är det gratis. Du kan hjälpa till så att Smederna Speedwayförening får en del av potten genom att välja Smederna som din förening!

Drygt 1,1 miljoner kronor delas ut till ungdomsidrotten i Sörmland från Svenska Spels initiativ Gräsroten. I topp ligger tre ligger bland annat Eskilstuna Smederna!

– Gräsroten betyder mycket för våra ungdomar och ger oss ett extra stöd och tillskott för framtida satsningar. Förra året kunde vi exempelvis använda bidraget till att renovera och införskaffa cyklar till ungdomsverksamheten. Med hjälp av vårens förskottsutbetalning kunde vi beställa en utbyggnad till vår knattedepå med fyra extra platser, säger Thomas Devida Gutierrez, ansvarig för Smederna Academy.

Du kan hjälpa till så att Smederna Speedwayförening får en del av potten genom att klicka på länken: https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/28153-smederna-speedwayforening

Dela nyheten: