Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Sportchefen har ordet!

Featured Image

Sportchefen Pierre Lund har ordet och sammanfattar säsongen såhär långt!

Nu har vi kört 10 omgångar av Bauhausligan och leder serien, vi har levererat på högsta nivå, och enda plumpen i protokollet är förlusten mot Dackarna på bortaplan. Vi har även fått in en bra kontinuitet i laget vilket man behöver för att skapa en bra lagkänsla.

Vi hoppas nu att laget får vara helt och friskt när vi närmar oss slutspel, några konkurrenter har förstärkt inför slutspurten, men det gäller också att få ihop det, vi i Smederna bygger på att ha en jämn och bra trupp och vi tror på våra killar. En viktig roll har även lagledarna som tillsammans med lagkapten Michael Jepsen Jensen har sett till att det fungerar på match.

I allsvenskan blir vi bara starkare för varje match och med bra coachning Från lagledarna Felix Andersson och Alexander Edberg har gjort att vi vänt stora underlägen till segrar, allsvenskan ger en bra utvecklingsmöjlighet för våra svenska förare.

Ungdomslaget ångar på bra och utvecklingen går framåt hela tiden för våra unga killar. Anton Jansson har kört både YGT (ungdoms-VM) samt UEM med mycket gott resultat.

Vi håller på att skapa en trygghet i föreningen ända nere från ungdomsnivå och styrelse ända upp till Elitlaget, vilket skapar ett lugn och alla vet vad som krävs och vad som behöver göras, och uppstår det nått problem är vi väldigt lösningsorienterade.

Pierre Lund

Dela nyheten: