Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Smedförare har kört träningsmatcher i Allsvenskan

Featured Image

Under torsdags och fredagskvällen har det körts träningsmatcher mellan Örnarna och Vargarna. I Örnarna körde ett gäng Smedförare.

Den första matchen kördes i Mariestad och vanns av Örnarna med 47–42. Från Smederna körde Joel Andersson, Johannes Stark, Max Belsing och Alexander Jacobsson Sundqvist.

Nedan följer en summering av hur respektive Smedförare körde under torsdagen.
– Joel Andersson – 9+2 (1,3,2,1,2)
– Johannes Stark – 9+1 (2,3,1,2,1)
– Alexander Jacobsson Sundkvist – 5+3 (2
,1,1,1)
– Max Belsing – 5 (3,0,0,2)

På fredagskvällen kördes en returmatch i Norrköping. Där var det Vargarna som var starkast och vann med 53–36. Tyvärr så skadades både Johannes Stark och Max Belsing i tävlingen.

Johannes slog i fingrar och handled i sin vurpa och Max kraschade så kraftigt att han fick hämtas med ambulans. Enligt knapphändiga uppgifter efter mötet på Ica Maxi Arena blev det unga Smedlånet rejält mörbultad, men att det i bästa fall har stannat enbart vid mjukdelsskador. En röntgenundersökning väntade senare under kvällen. Den lär ge ett mer exakt besked, skriver Örnarna på sin Facebook.

Nedan följer en summering av hur Smedförarna körde i matchen.
– Joel Andersson – 9 (3,1,2,2,N,1)
– Alexander Jacobsson Sundkvist (körde för Vargarna) – 6 (3,1,0,0,1,1)
– Max Belsing – 5 (R,2,3,N)
– Johannes Stark – 1 (1,FX,N,N)

Resultat hämtat från Speedway det är grejer det

Dela nyheten: