Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Segermaskinen studsade tillbaka

Featured Image

Vilken fantastisk kväll det blev. Strålande sol, jublande publik på läktarna och en Gleb Chugunov som körde fullt!

”- Jag hoppas vi kan studsa tillbaka och visa att Målilla var en tillfällighet” sa Jerker Eriksson till Facebook live innan matchen, och vad rätt han fick.

Kvällen började på bästa tänk bara sätt, hemmadebuteande Kacper Woryna körde in en femetta tillsammans med kaptenen Michael Jepsen Jensen och Eskilstunapubliken njöt av fin parspeedway.

Det blev inte sämre i det andra heatet när ”Glebedevs” (Chugunov och Lebedevs) tog en ny femetta och ställde resultatet till 10-2 efter två heat. Det var en poängställning som Västervik aldrig tog ikapp.

Smederna bjöd på riktigt fin speedway kvällen igenom. Kacper Woyrna trivdes bra inför sin nya hemmapublik.

”– Laget vinner och det är det viktigaste. Jag har fortfarande en hel del att bevisa. Om jag hade gjort det bra i ett heat till hade jag kört fullt. Jag behöver fokusera på det framöver och göra färre misstag. Det här var min första gång på den här banan på två år och jag kan inte komma ihåg att jag haft någon bra tävling här tidigare. Det kändes så bra att skriva på för det här laget och jag gillar at köra för fansen, klubben, personalen och vi förare har väldigt bra samspel och det är en väldigt bra laganda här” säger Kacper till Eskilstuna-Kuriren.

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen 9+2p
  2. Kacper Woryna 11+2p
  3. Gleb Chugunov 13+2p
  4. Andzejs Lebedevs 8p
  5. Pontus Aspgren 9p
  6. Johannes Stark 2+1
  7. Max Belsing (körde ej)

Publiksiffra: 1564st

Nästa hemmamatch för Eskilstuna Smederna är redan på **tisdag 27/7 mot Masarna. Köp biljett på Tickster och säkra din plats!

Dela nyheten: