Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Segermaskinen rullar vidare

Featured Image

Förhållandena på OnePartnerGroup Arena i Gislaved var perfekta. Solsken och det skulle bjudas på bra speedway. Eskilstuna Smederna startade kvällen på allra bästa sätt.

Michael Jepsen Jensen och Kacper Woryna startade kvällen som de avslutade förra matchen mot Masarna. Genom en femetta satte de färg på kvällens match. Rödsvart färg.

De tillresta smedfansen fick njuta av hur Smederna körde ifrån Lejonen, som redan efter tre heat ledde med hela 6 poäng. En ledning som Smederna förvaltade på bästa sätt.

Lejonen lyckades få poängövertag i endast ett heat innan paus.

” – Banan idag är väldigt hal, inte alls som vi hade förväntat oss.” säger Kacper Woryna i paus.

Efter paus så kommer Lejonen in i matchen lite mer och hämtade in lite av den tolv poängsledningen som Smederna hade. Men Smederna klarar av att hålla ifrån och vinna matchen.

Slutresultatet ställs till samma siffror som i förra matchen och Eskilstuna Smederna får med sig alla tre poäng hem till Eskilstuna igen, och drar i från i toppen av tabellen.

”- Jag tycker vi startar matchen otroligt starkt och håller ledningen hela matchen. Lejonen kommer in lite här på slutet, men överlag gör vi en kanonmatch. Det var svårt idag, otroligt mycket från start och svårt att köra om med lite material där ute så det blev mest följa John, tyvärr. Men det vart ju till vår fördel” säger en oerhört nöjd Pontus Aspgren som körde in tio poäng under kvällen.

Slutresultatet blir 43-47.

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen 11+1p
  2. Kacper Woryna 6+4p
  3. Gleb Chugunov 9+1p
  4. Andzejs Lebedevs 10+1p
  5. Pontus Aspgren 10p
  6. Johannes Stark 1p
  7. Joel Kling 0p

Nästa match för Eskilstuna Smederna är hemma mot Dackarna tisdag 10/8. Imorgon (onsdag 4/8) släpper vi biljetterna till denna match. Håll utskik på våra sociala medier!

Dela nyheten: