Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Säsongens första match!

Featured Image

Det är äntligen dags att dra igång årets säsong på svensk mark när första matchen i Garageportexperten Cup går av stapeln. Se det live på Sportkanalen!

I väntan på att BAUHAUS-ligan startar 1:a juni gör klubbarna vad dom kan för att erbjuda sina förare träningstillfällen. Som ett resultat av detta lanseras nu Garageportexperten Cup, som kommer att köras i maj med tre lag bestående av Kumla Indianerna, Eskilstuna Smederna och ett kombinationslag från Lejonen och Västervik. Respektive lag arrangerar en deltävling var, som kommer att tv-sändas genom ligans sändningspartner C More och på Sportkanalen.

Det här kommer vara en bra värdemätare för våra svenska förare inför starten av BAUHAUS-ligan. Matcherna körs med ett 3-lags schema och innehåller 21 heat. Segraren i respektive deltävling får 2 poäng, tvåan får 1 poäng och tredje lag 0 poäng. Efter fyra deltävlingar koras segraren i turneringen.

Den fösta deltävlingen körs i Gislaved på tisdag med starttid kl20.00.

Eskilstuna Smederna ställer upp med följade lag
1. Joel Kling
2. Victor Palovaara
3. Daniel Henderson
4. Rasmus Broberg
5. Johannes Stark
6. Max Belsing.

Tävlingen sänds som sagt på Sportkanalen

Dela nyheten: