Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ny spännade match i Allsvenskan

Featured Image

Team Rapid har vunnit de två senaste matcherna i Allsvenskan, på onsdag så gästar laget de mötte i finalen 2019, nämligen Griparna

Team Rapid har visat riktigt fin form sedan den snöpliga förlusten i hemmapremiären. Två raka bortavinster har Eskilstunalaget kört in och är sugna på en tredje raka när mästarna från säsongen 2019 från Nyköping gästar Eskilstuna Motorstadion på onsdag.

Rapid och Griparna körde mot varandra i finalen 2019 och då var det riktigt tajta matcher som avgjordes till Griparnas fördel. Nu ligger de båda lagen i topp i serietabellen så räkna med att det kommer bli en gastkramade batalj på onsdag.

”- Det var en knapp förlust hemma mot Valsarna i premiären. En match som vi slarvade bort. Efter det så har vi haft två starka insatser borta med vinst, och vi siktar givetvis på en tredje raka. Kom gärna ut och titta på matchen, de inledande omgångarna av Allsvenskan har bjudit på många underhållande heat.” säger lagledarduon Edberg och Andersson.

Team Rapid
1. Pontus Aspgren
2. Max Belsing
3. Daniel Henderson
4. Joel Kling
5. Linus Eklöf
6. Rasmus Broberg
7. Aleks Lundqvist

Biljetter köper du här!

Grindarna öppnar kl 18.00
Matchstart kl 19.00

Dela nyheten: