Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nu vänder ligan

Featured Image

Vi har kommit halvvägs in i säsongen och det är dags att vända på ligan. Det innebär att vi börjar med att möta Masarna hemma på tisdag.

Det vankas ett klassikermöte på Eskilstuna Motorstadion. Bataljerna mot Masarna har varit många och det bjuds alltid på riktigt bra matcher mot dem.

När vi mötte de i våras så skrevs slutsiffrorna till 33-57 till Smederna efter en urstark inledning på säsongen och Smederna tappade inte en enda poäng den kvällen.

Sedan dess så har Masarna haft en ganska tuff säsong men har steppat upp rejält under juli månad, och lär komma rejält revanchsugna till Eskilstuna.

Eskilstuna Smederna gör inga lagförändringar sen senaste matchen mot Västervik utan ställer upp med samma lag. Då bjöd bland annat Gleb Chugunov på att vara fullpoängare, och Kacper Woryna presenterade sig för Eskilstunapubliken.

Eskilstuna Smederna
1. Michael Jepsen Jensen
2. Kacper Woryna
3. Gleb Chugunov
4. Andzejs Lebedevs
5. Pontus Aspgren
6. Johannes Stark
7. Max Belsing

Har du inte säkrat din plats på arenan än? Vi har endast ett begränsat antal biljetter att tillgå pga logistiken på arenan. Se till att säkra din plats genom att köpa din biljett här

Dela nyheten: