Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nu går vi in i slutspelet

Featured Image

Efter ett uppehåll på två veckor efter den sista matchen i grundserien så är det äntligen Eskilstuna Smedernas tur att gå in i slutspelet. Match 1 av 2 börjar med bortamatch i Hallstavik.

Det kommer inte vara en lätt uppgift för Eskilstuna Smederna att möta Rospiggarna i Roslagen. Senast så förlorade Smederna med ynka två poäng efter en tuff batalj och Rospiggarna har inte förlorat på de elva senaste matcherna så det verkar ha hittat rätt bland kuggarna i laget.

Samtidigt så vann Eskilstuna Smederna hemmamatchen med ganska stora siffror, och dessutom inte förlorat en enda match på hemmaplan under säsongen. Så vi kan förvänta oss två heta matcher i semifinalserien.

Eskilstuna Smedernas utlänska förare har varit gång och kört i Polen, och våra svenska förare har kört en del i Sverige. Både allsvensk och divison 1.

”– Grabbarna har kört en hel del. Det var nu senaste veckan som det blev lite frånfall i körningar med tanke på att det blev uppskjutet i den polska finalen. Men några av grabbarna kör nu både på torsdag och söndag. Jepsen kör en farewell till Bjarne Pedersen i Danmark. Det är väl Pontus som fått vila en vecka. Vi ska träna ihop på måndag. Jag får väl säga att vi har vilat oss i form, haha! Chugunov, Buczkowski, Laguta kör ju polska finalen på söndag. Jag är inte orolig för grabbarnas form” säger Jerker Eriksson.

Det väntas dessutom en heldel smedfans på plats i Hallstavik. Två bussar från Tuna Trafik är bokade!

Såhär ställer lagledartrion upp,

Eskilstuna Smederna

  1. Michel Jepsen Jensen
  2. Kacper Woryna
  3. Gleb Chugunov
  4. Andzejs Lebedevs
  5. Pontus Aspgren
  6. Johannes Stark
  7. Joel Kling
Dela nyheten: