Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningen mot Piraterna

Featured Image

Ny vecka och ny match på gång på Gröndal Motorstadion. Denna gång är det Piraterna från Motala som gästar Eskilstunaovalen.

Mötet mellan lagen i våras slutade 43-47 till Eskilstuna Smederna. Ett Smederna som var försvagat i Motala då de tvingades köra Rides Replacement för Gleb Chugunov som var skadad. Matchen i Motala var en jämn batalj och som i många andra matcher den här säsongen så klev Pontus Aspgren fram som matchvinnare och avgjorde i det sista heatet.

Inför tisdagens match så väljer lagledningen att göra några småförändringar i truppen. Vi kommer få se en gammal bekant göra årsdebut i smedvästen, nämligen Krzysztof Buczkowski.

”- Det ska bli kul att köra i smedvästen igen. Nu är det ett nytt kapitel och nya utmaningar! Jag hoppas kunna bidra med många poäng i kampen om ett nytt SM-guld”, sa ”Buczek” när han skrev på för klubben.

i och med att ”Buczek” kliver in i truppen så ställs Gleb Chugunov över denna match, såhär ser truppen ut i sin helhet.

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen
  2. Krzysztof Buczkowski
  3. Andzejs Lebedevs
  4. Kacper Woryna
  5. Pontus Aspgren
  6. Johannes Stark
  7. Joel Kling

Förköp din biljett på Tickster för att säkra din plats på arenan. Ett begränsat antal biljetter kommer att finnas till försäljning i entrén. Betalning med Swish eller kort.

Dela nyheten: