Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningen mot Lejonen

Featured Image

Det är snart tisdag och matchdag igen. Denna gång väntar en tuff bortamatch mot Lejonen. Såhär ställer Eskilstuna Smederna upp laget i Gislaved.

Senast Eskilstuna Smederna och Lejonen möttes är cirka en månad sedan då den första matchen mellan dessa lag flyttades fram pga regn. Det var en jämn match på Eskilstuna Motorstadion, Lejonen pressade Smederna som inget annat lag har klarat av att göra på Eskilstunalagets hemmaoval den här säsongen.

Så det är ingen lätt bortamatch som väntar där man bara kan ställa ut släpskon på banan och köra hem det här, utan det kommer krävas fullfokus redan från start.

Lejonen ställer upp med ett riktigt starkt lag med bla Robert Lambert och Jaroslaw Hampel i spetsen. Vi hittar också de gamla smeder i deras uppställning, Oliver Bertzon och Linus Eklöf:

Eskilstuna Smedernas lagledartrio ställer upp med ungefär samma startsjua som senast mot Masarna. Max Belsing utgår och Joel Kling kommer in i laget igen. Vi hittar också Kacper Woryna i laget. Kacper har kört många säsongen i Lejonen och hittar bra runt ovalen i Gisalved.

Vi kommer med glädje kunna se ett busslass med smedfans på plats också. Riktigt kul att vi kan arrangera bussresor tillsammans med Tuna Trafik igen. För er som åker egen bil men vill sitta tillsammans med andra smedfans så är
Stora läktaren
Raderna 2 å 3
Plats 50->
Bokade för busslasset.

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen
  2. Kacper Woryna
  3. Gleb Chugunov
  4. Andzejs Lebedevs
  5. Pontus Aspgren
  6. Johannes Stark
  7. Joel Kling

För er som inte kan se matchen på plats, se matchen via BAUHAUS-ligan sändningspartner cmore.se eller på Sportkanalen. Sändningsstart kl18.50

Dela nyheten: