Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

KACPER WORYNA STANNAR I SMEDERNA

Featured Image

Den ständigt glada och golfande polacken Kacper Woryna blir Smederna trogen även säsongen 2023. Kacper har sedan han kom till Smederna varit en publikfavorit. Hans sätt att köra på banan och personlighet har fått fansens hjärtan att smälta.

Under säsongen 2022 var Woryna en viktig del i guldlaget. Han är en förare som kan slå vem som helst när han är på det humöret och har haft en fin säsong i Sverige, Polen och i internationella tävlingar med ett wild card till GP-avslutningen i Torun som en extra fjäder i hatten.

– Vi är väldigt glada över att Kacper stannar hos oss. Han passar perfekt in i hur vi vill bygga ett lag. Han ger verkligen allt på banan och är stentuff samtidigt som han bidrar med mycket positiv energi i depån innan, under och efter matcherna, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson.

– Jag är riktigt glad över att stanna i Eskilstuna Smederna. Sedan jag kom till klubben 2021 har det enda målet varit att vinna guld och som förare är det guld det enda jag vill ha. Jag är överlycklig över medaljerna med silver 2021 och guld 2022 men det ändrar inte vår inställning och hunger att ta ytterligare guld. Vi börjar om från noll nästa säsong och jag är glad att vara en del av laget på ännu en resa, säger Kacper Woryna.

Truppen just nu:
– Robert Lambert 2,121
– Pontus Aspgren 2,095
– Kacper Woryna 2,018
– Michael Jepsen Jensen 1,557
– Philip Hellström-Bängs 0,500 (NY)

Dela nyheten: