Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Kacper Woryna klar för Eskilstuna Smederna

Featured Image

Klubbarna i Bauhaus-Ligan har fått möjligheten att utöka sina trupper med en till förare över 0,500 i snitt. Efter ett intensivt arbete står det nu klart att Kacper Woryna fyller den sista platsen i Eskilstunalaget.

Kacper är en förare med extremt hög högsta nivå vilket han visat i flertalet ligamatcher i både Sverige och Polen. I SEC stoltserade Kacper med en fjärdeplats 2019 bakom Mikkel Michelsen, Grigorij Laguta och Leon Madsen. I fjol körde han in på en åttonde plats totalt. Kacper har tidigare representerat Lejonen i Sverige men byter nu till Eskilstuna Smederna. Hans ingångssnitt säsongen 2021 är 1,342.

”- Först av allt så vill jag tacka Lejonen Speedway för att de gav mig chansen i BAUHAUS-ligan. Idag är jag exalterad över att ha skrivit ett kontrakt med en klubb som har sån fin historia och fina meriter. Jag vill säga tack till alla i Eskilstuna Smederna för att ni tror på mig och det är allt jag behöver för att kunna ge 100% att bjuda på en bra show med bra resultat den här säsongen. Ser fram emot att träffa Eskilstunapubliken snart” säger Kacper.

”-Vi har länge velat haft Kacper i laget och nu när vi fick möjligheten så högg vi direkt. Det är en bra kille som alltid ger 100% för laget, både på banan och i depån.” kommenterar Jerker Eriksson, lagledare.

Dela nyheten: