Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Jerker Eriksson om sitt Smederna

Featured Image

Idag är det ingen mindre än Smedernas lagledare som delar med sig av sina tankar om sitt eget lagbygge.

Som de flesta av er säkert har järnkoll på så slutade Smedernas 2021 med en silvermedalj i finalen mot Dackarna. I år är målet återigen att stå överst på pallen, berättar lagledare Jerker Eriksson.

– Målet är att vi ska vinna, jag hoppas att vi kan nöta vidare på det vi varit bra på de senaste åren. Vi ska vara bäst när det gäller. Det lyckades vi inte med riktigt förra året men i år ska vi studsa tillbaka. Det är en jämn serie, vi är fyra lag som är ungefär lika bra. Två lag där bakom är något svagare och så är det väl två lag som ser lite sämre ut.

Hur har ni resonerat när ni byggt laget inför årets säsong?

– Vi kände att det var dags att göra några förändringar i laget. Några förare tyckte att konkurrenssituationen i laget skulle bli för tuff så då valde de att lämna. Vi erbjöd både Lebedevs och Chugunov nya kontrakt. Vi har ett riktigt bra lag även om vi kanske är lite tunna 1–5 om vi skulle få en skada, säger Jerker Eriksson.

Dela nyheten: