Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

JAIMON LIDSEY TILL ESKILSTUNA SMEDERNA

Featured Image

Idag är det klart vem som blir klubbens andra nyförvärv till säsongen 2023. Sedan tidigare har vi berättat att Philip Hellström-Bängs ansluter från Masarna. Nu kan vi meddela att Jaimon Lidsey lämnar Västervik och kommer till Svenska Mästarna.

– När jag kom till Eskilstuna den här säsongen gillade jag verkligen stället. Det är en bana som är lite utmanade för mig så jag kommer till Eskilstuna för att utmana mig själv att bli en bättre förare på banor jag inte är van vid. Jag tror att laget kommer bli jättebra! Många förare stannar och stämningen är jättebra så jag hoppas att jag kan passa in på ett bra sätt. Mina planer för nästa år är att fortsätta utvecklas och såklart nå alla mina personliga mål samt göra klubben stolt. Smederna har varit väldigt bra och vunnit guld. Förhoppningvis kan jag kan vara en del av att Smederna vinner ett till guld, säger Jaimon Lidsey.

Jaimon är född 1999 och kommer från Australien. Under flera år har han setts som en stor talang och bevisade det genom att bli juniorvärldsmästare 2020. Jaimon har även hunnit med att bli polsk ligamästare tillsammans med Leszno.

– Vi visste att vi skulle behöva bygga om delar av laget efter SM-guldet med tanke på snittreglerna. Tidigt fick vi upp ögonen för Jaimon då hans snitt passar in hos oss på ett bra sätt, samtidigt som vi vet vilken potential han har. Vi tror att Jaimon kan utvecklas i Smederna och bli en viktig byggsten i lagbygget mot SM-guld 2023, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson.

Truppen just nu:
– Robert Lambert 2,121
– Pontus Aspgren 2,095
– Kacper Woryna 2,018
– Michael Jepsen Jensen 1,557
– Jaimon Lidsey 1,370 (NY)
– Joel Andersson 1,152
– Philip Hellström-Bängs 0,500 (NY)

Dela nyheten: