Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför viktiga mötet: ”Tuffaste matchen hittills”

Featured Image

Under tisdagskvällen väntar ett intressant möte då Lejonen från Gislaved kommer på besök till Eskilstuna. Ett lag som precis som vi siktar på att ta hem guldet.

Efter att ha förlorat förra veckans möte borta mot Västervik är Smederna återigen redo för match i Bauhausligan. Den här gången är det Lejonen som står för motståndet. En match som har förutsättningar att bli sevärd. Lagledare Jerker Eriksson berättar vad han tänker om matchen.

– Att vi måste ta fler poäng än Gislaved är det enda vi fokuserar på. Vi får inte ge bort poäng som vi gjorde i Västervik, säger Jerker Eriksson.

Det är ett revanschsuget Smederna som vill studsa tillbaka efter förra matchen.

– Jag tycker vi gör en bra match trots förlust då vi saknade halva vår förstauppställning och våra ersättare endast tog 2 poäng ihop. Självklart vill vi vinna igen.

Lejonen är ett lag som har flera starka namn i laguppställningen. Jerker förväntar sig ett tufft motstånd.

– Med tanke på vilka förare de har så väntar jag mig tuffaste matchen hittills. Tyvärr dras vi med skador på nyckelförare, så vi kommer få kriga för att vinna, avlsutar Jerker Eriksson.

Laguppställningar

Eskilstuna Smederna
1. Pontus Aspgren
2. Michael Jepsen Jensen
3. Robert Lambert
4. Grzegorz Zengota
5. Kacper Woryna
6. Patryk Wojdylo
7. Joel Andersson

Lejonen
1. Bartosz Zmarzlik
2. Mathias Thörnblom
3. Jakub Miskowiak
4. Patryk Dudek
5. Dominik Kubera
6. Casper Henriksson
7. Daniel Kaczmarek

Dela nyheten: