Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför: Västervik – Eskilstuna Smederna

Featured Image

Det är dags för säsongens sista match i grundserien. Eskilstuna Smederna som redan har vunnit serien och därmed säkrat semifinalplats åker till Västervik för ett bortamöte.

Det känns som att det var evigheter sedan de två lagen möttes hemma i Eskilstuna. Sedan dess har Västervik förstärkt sin trupp med bland annat GP-stjärnan Fredrik Lindgren.

Serien har nått sitt slut och ett rafflande slutspel drar snart igång.

Västervik som jagar en semifinalplats kommer komma extremt fokuserade och taggade till denna match. Dessutom kommer de från två storsegrar från deras senaste möten.

Eskilstuna Smederna behöver däremot inte jaga den där semifinalplatsen. Den säkrade de förra veckan i och med att de knep två poäng mot Indianerna. Lagledartrion gör en liten justering i truppen för att få alla förare lite åktid inför det stundande slutspelet. Pontus Aspgren är tillbaka i gruppen efter förra veckans barnafödande, stort grattis och lycka till säger vi!

Eskilstuna Smederna

 1. Michael Jepsen Jensen
 2. Kacper Woryna
 3. Grigorij Laguta
 4. Andzejs Lebedevs
 5. Pontus Aspgren
 6. Johannes Stark
 7. Joel Kling

Västervik

 1. Bartosz Smektala
 2. Jaimon Lidsey
 3. Fredrik Lindgren
 4. Vadim Tarasenko
  5.Pawel Przedpelski
 5. Anton Karlsson
 6. Noel Wahlqvist

Följ matchen på BAUHAUS-ligans sändningspartner cmore.se. ändningsstart kl 18.50

Dela nyheten: