Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Inför Västervik borta: ”Svårt att få ihop sex gubbar”

Featured Image

Under torsdagskvällen väntar ett tufft test för laget då vi tar oss an Västervik på bortaplan. Västervik har precis som oss inte förlorat någon match den här säsongen.

Det väntar en spännande match för Smederna, ett möte som är av stor vikt för att sluta topp två i tabellen. Men det kunde ha varit bättre förutsättningar.

– Det var tufft att få ihop sex gubbar denna vecka med tanke på skador och indisponibla förare. Det kommer bli en tuff match för oss då vi har två killar som aldrig satt sin fot i Västervik men som alltid så kommer vi göra allt för att vinna. Men Västervik får gälla som ganska stora favoriter pressen ligger på dem, säger Jerker Eriksson.

Vad blir extra viktigt för att vinna den här matchen?

– Det får ju bli att se till att Wojdylo och Ivacic får rätt info vad det gäller åklinjer och
inställningar.

Även om det så klart är tufft att flera förare stoppas i Polen så medför det även att andra förare får chansen att visa upp sig.

– Det är klart att Bewley/Woryna är ett starkare par än Wojdylo/Ivacic men nu är det som det är och det ska bli roligt att träffa dem och jag hoppas att båda gör en bra match, avslutar Jerker Eriksson.

Västervik å sin sida saknar bland annat Fredrik Lindgren som valt att ta timeout från sporten på grund av hälsoproblem.

Västervik
1. Kenneth Bjerre
2. Gleb Chugunov
3. Jaimon Lidsey
4. Peter Ljung
5. Paweł Przedpełski
6. Mads Hansen
7. Anton Karlsson

Eskilstuna Smederna
1. Grzegorz Zengota
2. Patryk Wojdylo
3. Robert Lambert
4. Pontus Aspgren, R/R
5. Michael Jepsen Jensen
6. Matic Ivacic
7. Joel Andersson

Dela nyheten: