Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Hemmapremiär i BAUHAUS-ligan

Featured Image

Det har blivit dags för hemmapremiär för Eskilstuna Smederna. Det kommer bjudas på tufft motstånd när Lejonen gästar Eskilstuna ovalen. Ett Lejonen som vann sin premiär tämligen enkelt förra veckan. Ett välbekant ansikte gör dessutom comeback i smedvästen.

Det kommer bjudas på en riktigt gastkramande match i Eskilstuna på tisdag när Lejonen kommer på besök. Ett Lejonen som tämligen enkelt slog Indianerna förra veckan med stora siffror. Eskilstuna Smederna var inte sämre det som krossade Masarna i sin match.

En välbekant publikfavorit kommer dessutom göra comeback i smedvästen. Ryssen Grigorij Laguta är tillbaka och vem har inte saknat hans ”innerrökare” och härliga publikfrieri.

Eskilstuna Smederna
1. Michael Jepsen Jensen
2. Grigorij Laguta
3. Gleb Chugonov
4. Andzejs Lebedevs
5. Pontus Aspgren
6. Joel Kling
7. Johannes Stark

Som bekant så har säsongskortsinnehavare förtur på biljettköp inför hemmapremiären. Har du ett årskort och vill köpa biljett, kontakta kansliet på kansli@eskilstunasmederna.se eller ring 072-700 19 51. Eventuella överblivna biljetter kommer att släppas måndag 7/6 kl12.00

Se tävlingen på BAUHAUS-ligans sändningspartner Cmore och på ESSplay. Sändningstart kl 18.50

Dela nyheten: