Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Förändringar i startfältet till Eskilstuna Speedway Invitational!

Featured Image

Mindre än en vecka kvar till Eskilstuna Speedway Invitational 2020. Vi har tvingats till tre förändringar i startfältet på grund av att Speedway of Nations tidigarelades samt att en operationstid kom i vägen.

Vi får tyvärr inte se Oliver Berntzon, Pontus Aspgren och Linus Sundström. Dessa ersätts av en trio unga och talangfulla förare i form av Jonatan Grahn, Gustav Grahn och Maksymilian Bogdanowicz.

”- Givetvis jättetråkigt att vi inte får se Berntzon, Aspgren och Sundström på torsdag! Samtidigt visste vi om förutsättningarna innan och det hade nästan varit konstigt om vi inte hade tvingats till några ändringar. Vi är jättenöjda med att kunna presentera Jonatan, Gustav och Maksymilian. Alla tre har gjort en bra säsong och det ska bli spännande att se vad de kan uträtta i tävlingen”, säger Alexander Edberg och Felix Andersson som är ansvariga för startfältet i Eskilstuna Speedway Invitational.

Uppdaterat startfält:
1) Mathias Thörnblom
2) Johannes Stark
3) Maksymilian Bogdanowicz
4) Daniel Henderson
5) Rasmus Broberg
6) Jacob Thorssell
7) Max Belsing
8)Joel Kling
9) Kim Nilsson
10) Gustav Grahn
11) Jonatan Grahn
12) Linus Eklöf
13) Philip Hellström-Bängs
14) Antonio Lindbäck
15) Alexander Jacobsson Sundkvist
16) Peter Ljung

Dela nyheten: