Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Eskilstuna Speedway Invitational 2020

Featured Image

Eskilstuna Smederna arrangerar en öppen tävling under oktober månad i samma format som den individuella SM-finalen. Detta sker i samarbete med de kommunala bolagen, Eskilstuna Logistik, Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Energi & Miljö. Större delen av den svenska eliten inom speedway kommer att vara på plats torsdagen den 15 oktober på Eskilstuna Motorstadion.

Tävlingen genomförs med 16 förare där de tre främsta från grundomgången kvalificerar sig för final och plats 4-7 gör upp om den sista platsen i ett “andra chansen-heat”.
Vi hoppas på att restriktionerna för allmänna sammankomster kommer att lättas på från och med den 1 oktober så att vi kan ta in en del publik och sponsorer till tävlingen.
Det kommer att bli en riktigt bra kväll med ett riktigt bra startfält.

Vi har haft en konstruktiv dialog med Eskilstuna Kommunföretag och de kommunlala bolagen angående de motprestationer i det sponsoravtal som vi har med Kommunföretag, och kommit fram till en gemensam lösning där bland annat denna tävling ingår.

Eskilstuna Smederna i samarbete med de kommunla bolagen Eskilstuna Logistik, Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Energi & Miljö

Dela nyheten: