Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dramatik i Gislaved

Featured Image

Jaa, det blev en dramatisk avslutning på den andra deltävlingen i Garageportexperten Cup under torsdagskvällen. Iallafall om andra platsen.

Regnet hängde i luften och precis innan start så kom ett rejält skyfall över Gislaved. Den första omgången blev en riktig kladdig historia.

Det visade sig att det skulle vi tajt och jämt mellan Eskilstuna Smederna och Indianerna i fajten om andra platsen. Lejonen/Västervik drog ifrån direkt och det var ingen som kude hota de när Garageportexperten Cup avgjordes på OnePartnerGroup Arena.

Smederna och Indianerna fajtades om andra plasten ända in i sista heatet. Där kunde Eskilstunalagets bästa poängplockare för kvällen, Victor Palovaara köra in 2 poäng för Smederna som därmed lyckades gå om och knipa åt sig andra platsen.

”– Jag är besviken på att vi är så långt efter Lejonen/Västervik. Det är många som presterade sämre än vad vi förväntade oss. Det är tidigt på säsongen men snart är det dags för Bauhaus-ligan och då gäller det att man är på g, det kändes inte som att killarna var det i dag (torsdag)”, säger lagledare Alexander Edberg till Eskilstuna-Kuriren efter matchen.

Resultat från kvällens tävling
Lejonen/Västervik (61): Peter Ljung 12, Oliver Bertzon 11+1, Linus Eklöf 10+2, Noel Wahlqvist 10, Anton Karlsson 7+2, Casper Henriksson, 6+4, Mathias Thörnblom 5+2

Eskilstuna Smederna (33): Victor Palovaara 12, Daniel Henderson 6, Johannes Stark 6, Rasmus Broberg 5, Joel Kling 3+2, Max Belsing 1

Indianerna (32): Ludvig Lindgren 9, Joel Andersson 9, Jonatan Grahn 8+2, Gustav Grahn 5, Christoffer Selvin 1, Ludvig Selvin 0.

Nästa deltävling av Garageportexperten cup avgörs i Västervik den 18 maj, start kl20.00

Dela nyheten: