Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dags för revansch

Featured Image

Det är snart tisdag och det väntar en riktigt nagelbitare hemma på Gröndal. Det enda laget som har lyckats vinna mot Eskilstuna Smederna i år, Dackarna gästar.

Vi kommer nog kunna räkna med att det kommer vara ett revanschsuget smedgäng som tar på sig släpskorna på tisdag för att visa att säsongens enda förlust endast var en tillfällighet.

Men det kommer krävas full fokus på uppgiften. Senast lagen möttes ställdes siffrorna till 48-42 till laget från Målilla. Dackarna kommer komma med ett stark lag och kommer med en vinst i bagaget senast mot Lejonen. Precis som Eskilstuna Smederna gör.

Vi kommer få se bland annat Grigorij Laguta i startsjuan som har varit saknad bland fansen. Annars ställer Smederna upp med samma vinnande lag som tidigare under säsongen, anförda av kapten Michael Jepsen Jensen.

Lagledartrion ställer upp med följande lag,

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen
  2. Grigorij Laguta
  3. Gleb Chugunov
  4. Andzejs Lebedevs
  5. Pontus Aspgren
  6. Max Belsing
  7. Johannes Stark

Har du inte säkrat din plats på arenan än? Vi har endast ett begränsat antal biljetter att tillgå pga logistiken på arenan. Se till att säkra din plats genom att köpa din biljett här

Dela nyheten: