Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bortamatch mot Piraterna väntar: ”Starka 1-5”

Featured Image

Under tisdagskvällen är det återigen dags för match i den svenska Bauhausligan. Efter ett uppehåll förra veckan åker vi till Motala för mötet med Piraterna.

Det är en viktig del av säsongen som inleds nu, det lär bli en hård kamp för att vinna grundserien. Första uppgiften för att lyckas med det blir att besegra Piraterna. Ett lag som tagit några kliv framåt jämfört med tidigare år.

– Det blir en tuff bortamatch mot ett starkt piratlag. De håller väldigt hög klass på platserna 1–5 i laget. Vi måste försöka få övertag på reservplats, säger Jerker Eriksson.

Hur är banan i Motala?

– Är den bara bra preparerad så är det en mycket bra racingbana. Precis som på alla banor och i alla matcher så kommer det bli viktigt att vi är med bra i starten och förstasväng.

Smederna saknar några förare till mötet i Motala, samtidigt får man tillbaka Joel Andersson som missade förra matchen på grund av en operation.

– Känslan inför matchen är bra trots att vi saknar några killar. Vi saknar Aspgren, Woryna och Zengota. Vi ersätter de två sistnämnda med Peter Kildemand och Patryk Wojdylo, avslutar Jerker Eriksson.

Laguppställningar

Piraterna
1. Piotr Pawlicki
2. Jonas Seifert
3. Oskar Fajfer
4. Luke Becker
5. Vaclav Milik
6. Alexander Liljekvist
7. Rasmus Broberg

Eskilstuna Smederna
1. Daniel Bewley
2. Pontus Aspgren R/R
3. Robert Lambert
4. Peter Kildemand
5. Michael Jepsen Jensen
6. Patryk Wojdylo
7. Joel Andersson

Åk med Speedwaybussen till Motala, fåtal platser kvar. Bokas här.

Dela nyheten: