Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Victor Palovaara

Victor Palovaara

Säsonger i klubben: 4

Ingångssnitt 2024: 0,500

Om: När Victor Palovaara gjorde comeback i Rospiggarna 2022 fick han ett stort genombrott. Utöver bronset med oss blev det även guld i allsvenskan samt deltagande i både Speedway Of Nations och Målillas GP. Efter en fjolårssäsong kantad av skada är han taggad på att hitta tillbaka till formen han höll 2022.

Meriter (i urval):

• Bronsmedaljör i junior-VM för lag 2014

• Två individuella JSM-silver

• Kört samtliga individuella SM-finaler sedan 2016 med fjärdeplats som bästa resultat (2022)

Victor Palovaara: – Jag ser fram emot att vara kvar ett år till. Jag trivs väldigt bra i föreningen och med hur allting fungerar. Under vintern kommer jag jobba hårt för att vara redo till 110% när säsongen drar igång. Det är klart jag känner ett sug efter revansch.

Lagledare Peter Jansson: – Victor Palovaara betyder mycket för sammanhållningen i laget då han sprider en enorm glädje och kärlek omkring sig. Samtidigt är han oerhört professionell under tävlingarna. Jag är övertygad om att han kommer lyfta sig och hitta tillbaka till den nivån han höll 2022.

Snabbfakta

Ålder: 30

Nationalitet: Sverige flag Sverige

Snitt: 0.500

Nyheter om Victor