Publikinformation till tisdagens match

På tisdag är det dags igen för ny hemmamatch. Vi förväntar oss ett välbesökt evenemang och därför har vi spaltat ner ett par viktiga punkter som det kan vara bra för dig som besökare att veta innan du kommer till Eskilstuna Motorstadion.

Matchinformation
Entréerna öppnar – 17.30 (kom i god tid!)
Första start – 19.00

Vilket lag kör Eskilstuna Smederna med?
Laguppställningar släpps på söndag klockan 21.00. Passa på och se vår Facebook Live-sändning när lagets släpps här.

Gratis buss ut till Motorstadion
Vill du ta bussen ut till Motorstadion utan kostnad? Det bokar du här.
(Viktigt att boka en plats i bussen för att vara säker på plats!)

Infart till Motorstadion
Det kommer att pågå ett beläggningsarbete på E20 mot Kungsör på tisdag och trafiken leds om via Gröndal klockan 18.00. Det går som vanligt att ta den infarten till Motorstadion, men det kan bli mer köer – därför är det extra viktigt att vara ute i god tid. Därför går det även att åka över infarten via “Grusgropen” i Hällby, till Motorstadion på tisdag.

Biljettinformation
Det går naturligtvis att betala entré på plats, men vi uppmanar er till att köpa förköpsbiljetter. Det kan köpas på följande länk (välj köp, sedan matchen du ska på. Vill du ha plats på huvudläktaren välj evenemanget du ska på som har tillägget entré + läktare).
Har du redan biljett men vill köpa sittplats på huvudläktaren? Då trycker du här.

Huvudläktaren
Nytt för i år är att samtliga platser på huvudläktaren är numrerade. Vi uppmanar därför er att boka er plats via följande länk (välj köp, sedan matchen du ska på. Vill du ha plats på huvudläktaren välj evenemanget du ska på som har tillägget entré + läktare). Bokar man inte sin sittplats på nätet och köper den istället på plats, så tilldelas man en slumpmässig sittplatsbiljett på plats.

Till matchen mot Masarna skall det även vara bättre skyltat med översikt gällande hur sittplatsläktaren är formad.

Betalmedel
Kontant, kort eller swish funkar.
(Vi uppskattar all användning av kort och/eller swish).

Efter avslutad tävling
Använd båda utfartsvägarna för lättare tömning av bilar från området. Vänligen respektera de som dirigerar trafiken och deras anvisningar.