BLI EN ÄKTA SMED – BLI MEDLEM I SMEDERNA SPEEDWAYFÖRENING!

Som medlem stöder du Smederna Speedwayförenings speedwayverksamhet på en nivå efter din förmåga. Även om du endast är med som “passiv” medlem stödjer du speedwaysporten i föreningen Smederna SF.
För att bli medlem sätt in pengar på vårt bankgiro: 5625-8866.

Märk inbetalningen med

* Ditt namn

Skicka sedan ett mail med nedanstående uppgifter till kansli@eskilstunasmederna.se.

* Din adress
* Postnummer
* Postort
* Telefon
* Födelsedata
* Mailadress

Medlemsavgifter 2019
300kr – VUXEN
100kr – UNGDOM (upp till 16 år)
400kr – FAMILJ (boende på samma adress)
1000kr – GULDMEDLEM (du stödjer föreningen extra, och får ett “Guldmedlemskort”)

Om du har betalat din medlemsavgift så samtycker du till att vi sparar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter för att Svemo och Riksidrottsförbundet kräver att vi för register över våra medlemmar. Dina personuppgifter används bara för att vi ska ha möjlighet att skicka meddelanden, kallelser mm till dig som medlem och för att skicka statistik till Svemo. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till någon annan.

Om du inte samtycker till att vi sparar dina uppgifter kan du tyvärr inte vara medlem.

Vill du att vi tar bort dina uppgifter så meddelar du oss via: kansli@eskilstunasmederna.se